Presentation

CD-omslagCD-skivan
Tack till ofrivillig krigare
är en samling visor jag skrivit, tonsatt eller översatt, lyhört musikaliskt arrangerade av Stefan Jämtbäck.

Skivan är ett ställningstagande för kärleken. För glädjen, försoningen, modet och skaparkraften. För värdet och skönheten i det vardagliga. För vårt personliga mänskliga ansvar, som samtidigt är vår frihet. Och för vår möjlighet att välja förhållningssätt i tillvaron, välja mellan gott och ont, mellan tacksamheten och bitterheten.

Jag skulle vilja kalla den en politisk skiva, om än inte på det sätt man är van vid. Politisk i ordets grundbemärkelse: att ha en idé om vad slags värld man skulle vilja leva i, en önskan och en villighet att engagera sig för detta och en konkret idé om hur man kan komma närmare målbilden.

Jag som gjort skivan heter Jannika Häggström. Jag är bl.a. undersköterska, kulturarbetare, levnadskonstnär och berätterska, med kärleken som drivkraft, Gandhi som förebild och leendet som livshållning.

Köp skivan  här

Läs mer om mig, eller boka ett program: www.jannika.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>